BETTY'S PIZZA & DELICATESSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 261 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Betty's Pizza & Delicatesse. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 2:21 Ik had een pizza besteld was lekker en warm bezorger was vriendelijk ga zeker vaker hier bestellen.
18 apr 2024 om 20:24 Snel bezorgd, pizza’s smaakte erg lekker en eten was goed warm.
29 mrt 2024 om 22:07 Hele slechte service. Heeft langer dan een uur geduurd voordat mijn eten er was. Ook totaal niet bereikbaar per telefoon. Eten was totaal niet te doen!! Nooit meer
29 mrt 2024 om 19:49 Wollah meh goeie
3 mrt 2024 om 9:03 Lekkere pizza, duurde lang maar dat is te begrijpen door de tijd waar ik op bestelde rond 22:40. maar erg lekker eten
22 feb 2024 om 21:29 Eten was niet naar verwachting, pizza was lauw en de kapsalon was slap
19 feb 2024 om 6:08 Vlees bleek en een soppige na smaak. Te hard broodje . Te duur voor wat je krijgt . Bij ons na proberen hebben wij het weggegooid . Zonde want het was voor de verjaardag .
25 jan 2024 om 20:54 Pizza was lauw bijna koud, deeg was niet gaar en een hele dikke bodem. Bezorging was wel snel, dus wel bijzonder dat de pizza's dan zou koud aankomen
12 jan 2024 om 20:28 Heerlijk goed gevulde calzone, lekker warm en erg lekker!
22 dec 2023 om 23:55 Snelle bezorging. Lekker eten!
17 dec 2023 om 17:55 Pizza met kip was koud De kip op de pizza was te gekruid sterker nog had een stukje kraakbeen waarop ik aan het kauwen was. Patat was koud en slap. Kortom de eerste en de laatste keer..
13 dec 2023 om 2:25 Didn’t received the coca-cola that i order and pay